Du får bare én…

Avisene er nå ute og reklamerer for PDF-aviser, iPadutgaver etc. I god tid før folk drar på sommerferie. «Ta med avisen på ferie, kjøp tilleggsabonnement for din iPad, mobil, håndholdte dings», er budskapet.

Det er en god idé. Og fullt mulig å få betalt for. Men du får bare ett eksemplarer per husstand! Altså når jeg er på ferie i Europa denne sommeren, må barna mine bruke min dings for å lese avisa. De kan ikke få det samme eksemplaret jeg har kjøpt og betalt ned til sin dings.

Det er ingen stor greie, vi fikser det. Men jeg tror ikke dagens unge forstår begrensningen. Og da går de raskt videre, det finnes alltids noen andre som virker mer «greie». I beste fall har jeg misforstått «ett eksemplar per husstand» 🙂 I verste fall ser jeg enda en gang at andre bransjer er mer kundeorienterte og tilpasset dagen vaner/virkelighet.

Igår presenterte Steve Jobs iCloud. Der vil alle app’er f eks være tilgjengelig på alle dingser man måtte ha, automatisk synkronisert. Veldig enkelt. Veldig logisk. Veldig brukervennlig. Tror det er smartere enn å virke «kjip».

Hva tror dere?

En kommentar om “Du får bare én…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s